Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Nem "Nyár-", "Nyír-"... Nyomtatás E-mail
Írta: Káldor Márk   
2010. november 09.

ImageA cím igazolásaként… Nem, valóban nem reszkettek látványosan a lábak és a kezek a vasárnap koraesti mérkőzés során, egyik oldalé sem. Habár látott már a magyar- és nemzetközi röplabdázás izgalmasabb, kiélezettebb küzdelmet (így múlt pénteken, a MÁV Előre SC Pro Patria Electronics Gödöllő elleni „csúcson”), egy röplabdabarát sem húzhatta a száját, jól szórakozott egy alapvetően kiegyensúlyozott és kimért „futam” során.

Tovább...
 
Ifik: Gyenge védekezés Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2010. november 09.

ImageMíg az ifjúságiak kétszámjegyű vereségbe szaladtak bele Vácon, a serdülők egyetlen góllal maradtak alul a bajnokság 9. fordulójában. Az ifik meccsén a fehérváriak tizenöt második félidei góljából tizet Becséri Andrea szerzett. A serdülőknél a szintén tízgólos Gula Gabriella volt a legeredményesebb.

Tovább...
 
Utánpótlás: 28 meccs, 26 győzelem, 318 ütött gól& Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. november 09.

ImageTovább robognak utánpótláscsapataink a különböző bajnokságokban. Örömteli, s egyben a fehérvári képzés erősségét jelzi, hogy öt korosztályos együttesünk közül három száz százalékos, s az eddig lejátszott 28 meccsből 26-ot (!) megnyertünk. - A felnőtt bajnokságok – EBEL, MOL Liga – mellett egy kis szusszanásnyi idő az utánpótlásnak is jutott, lévén utoljára múlt szombaton a felsőházban érdekelt kölyökcsapatunk lépett jégre – s nyert az Újpest ellen 5-2-re -, s legközelebb is ők folytatják a sort, szombaton a Zalai Dab ellen.

Tovább...
 
Ötven percig dacoltunk az "elemekkel" Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2010. november 08.

ImageA felsőházba jutás szempontjából egyik fő riválisának, a Syma Váci NKSE-nek az otthonába látogatott az Alcoa FKC RightPhone. A fehérváriak hiába harcoltak hősiesen és tartották ötven percen keresztül nyíltan a mérkőzést, vezérük korai elvesztése és a hazaiak tekintélyétől szemmel láthatóan tartó játékvezetés túl sok akadályt gördített ma az útjukba, és végül négygólos vereséget szenvedtek.

Tovább...
 
Ha jó az eleje és a vége... Albacomp - Dél Konstrukt-Szedeák 99-70 Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2010. november 07.

ImageRemek kezdéssel adta meg az alaphangot a csapat, és az első percek fergeteges rohamát a negyedik negyed elején is megismételte. Ez a két periódus döntötte el, hogy meglesz a várt sima győzelem a tisztességgel küzdő Szeged ellen. Albacomp - SZTE Szedeák 99 - 70 (30-20, 23-14, 19-19, 27-17) Székesfehérvár, 2200 néző / Albacomp: Simon 17, Hanga 19/6, Crocker 11/6, Keller Á. 6, Jones 19 Cs: Hollis 13/3, Antal, Bódi 5/3, Madár 9/6, Keller V. Edző: Braniszlav Dzunics. / Szeged: Drahos 13/9, Rubin 9/3, Kiss Zs. 13/9, Dukic 14/6, Mckenzie 16 Cs: Vida, Molnár 3/3, Nyilas, Simándi, Varga 2. Edző: Fodor Péter.

Tovább...
 
Gödöllő-MÁV Előre SC Pro Patria Electronics 2:3 Nyomtatás E-mail
Írta: Káldor Márk   
2010. november 06.

ImageA tegnap estével a szó szoros értelmében bearanyozta és megajándékozta a vendégek hajtós, elszánt, mindenre kiterjedő és fegyelmezett játéka az érdeklődőket. A győztes mellett a gödöllői együttes is dicséretet érdemel, mely hiába állta a sarat a "véges végig", egyébként jó vendéglátó módjára; a MÁV Előre SC Pro Patria Electronics röplabdacsapatának főszereplői stabilan és meglepőbbnél meglepőbb poénokkal dolgozták le a hátrányt az utolsó pillanatokban, minden szettre egyformán odafigyelve, minden szettre érvényesen.

Tovább...
 
Nem rágódhattunk a múlton Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2010. november 06.

ImageAz Alcoa FKC RightPhone jól menő szekere megakadt az elmúlt hetekben, így különösen fontos volt a szerdai győzelem a Veszprém Barabás KC otthonában. A kupameccsen Azari Fruzsina is nagyon motiváltan és eredményesen kézilabdázott. A fehérvári jobbszélsővel nemcsak a lélektanilag jelentős sikerélményről beszélgettünk, hanem a szombati, Vác elleni bajnokira is előre tekintettünk.

Tovább...
 
Háromgólos győzelem Kaposváron Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. november 06.

ImageA Videoton sima győzelmet aratott Kaposváron. Elsősorban remek első félidei játékának köszönhetően. - Nem volt ez szikrázóan látványos játék, de nagyon okos, s „gyilkos”, az ellenfél hibáit könyörtelenül kihasználó. Az első félidei játék minősítésére két adat: legutóbb idén március 26-án, a Haladás elleni hazai mérkőzésen szerzett a Vidi az első játékrészben három gólt. Hasonlóra idegenben még régebben volt példa: 2009. július 25., a Kecskemét elleni 6-3-ra megnyert mérkőzésen.

Tovább...
 
Vereség két jó és egy rossz harmaddal Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. november 06.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 a Graz 99ers együttesét fogadta pénteken este. Csapatunk két gólos vezetést épített fel az első harmadban, ám a második játékrészben megfordította az állást a Graz, és a jó hazai hajrá ellenére elvitte mindkét pontot. - Remek iramban indult a mérkőzés, a Sapa Fehérvár AV19 játékosai szemmel láthatóan nagy becsvággyal küzdöttek, és minden igyekezetükkel azon voltak, hogy bizonyítsanak új mesterüknek, Kevin Primeau-nak. A szakember meg is adta a lehetőséget mindenkinek, négy sort vezényelt csatába.

Tovább...
 
Mint a bajnokság kezdeti szakaszában Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2010. november 05.

ImageAz előző két bajnoki fordulóban mutatott gyengébb teljesítmény ellenére is mintegy ötven fehérvári szurkoló kísérte el az Alcoa FKC RightPhone-t a Veszprém Barabás KC elleni Magyar Kupa mérkőzésre. A csapat lelkes, agresszív és egységes játékkal, illetve mindennek eredményeként magabiztos győzelemmel hálálta meg a drukkerek kitartását és támogatását. A nyertes meccs után Mihály Attilát kérdeztük…

Tovább...
 
Énekes Lajos: "A részletekre összpontosítunk" Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. november 05.

ImagePénteken ismét hazai pályán szerepel a Sapa Fehérvár AV19. Az ellenfél a Grazz 99ers együttese lesz, amely hullámzóan kezdte a szezont. Csapatunknak égetően szüksége van a két pontra, amely önbizalmat adhat a további feladatokra is. - Némileg csalódást okozott a Sapa Fehérvár AV19 vasárnapi veresége a Villach ellen, hiszen remekül kezdődött a mérkőzés. "A VSV ellen megint olyan meccset játszottunk, amelyen nem tudtunk 60 percen át jó teljesítményt nyújtani. Pedig az első harmadunk talán a legjobb volt az egész idényben."

Tovább...
 
<< Első < Előző 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5512 - 5522 / 7449